top of page

Voor wie is dit boek bedoeld?

Dit boek is bedoeld voor alle actoren die betrokken zijn bij een collectief ontslag: advocaten, bemiddelaars, vakbonden, bazen, magistraten, etc. Het geeft vaak precieze antwoorden op soms complexe en gerichte vragen. Het is altijd moeilijk om volledigheid te claimen omdat het bijna onmogelijk is, maar ik hoop zo volledig mogelijk te zijn.

Wat zijn volgens u de sterke punten van het boek?

Ongetwijfeld denk ik dat de aanpak Het oorspronkelijke idee om een juridisch overzicht te geven, maar ook een zeer praktische opmerking over wat u wel of niet moet doen, is een noviteit die aan een bepaalde vraag kan voldoen. De twee bestonden al, maar afzonderlijk. Voor de rest zorgt dit boek ervoor dat de regelgevende evoluties en hun interpretaties getrouw worden hervat.

Deze informatie is zeker toegankelijk op internet, maar het sorteren van de gegevens, hun selectie, hun rangschikking, de evaluatie van hun belang of de identificatie van de plaats waar ze worden ingevoegd, zijn evenveel voordelen als alleen een boek gedacht en gebouwd kan bieden. Dit is een van de vele.

bottom of page