top of page

Advocatenkantoor Arthemis

ArThemis is een advocatenkantoor met een menselijke dimensie, dat in 2002 werd opgericht door de huidige vennoten. Het kantoor is vooral actief in Brussel, maar soms ook elders in België en in het buitenland.

Advocatenkantoor ArThemis is de uitdaging aangegaan om zijn cliënten een competitieve kwaliteitsservice aan te bieden, bij voorkeur op het vlak van zakenrecht, fiscaal recht, handelsrecht, maatschappelijk recht en burgerlijk recht. Daarnaast wil het zijn cliënten een gepersonaliseerde tussenkomst bieden, zowel in het stadium van voorafgaand advies en/of onderhandelingen als in het kader van procedures bij de hoven en rechtbanken.

HANDELSRECHT

Het handelsrecht behelst diverse aspecten: oprichting van bedrijven, aandeelhouderspact, boekhouding, opmaak van contracten, inning van openstaande vorderingen, stopzetting van een activiteit of onderneming, beslechting van contractuele geschillen, enz. Voor dergelijke vragen moet een technisch en strategisch antwoord worden gevonden.

ARBEIDSRECHT

Het arbeidsrecht behelst diverse aspecten, zoals contractenrecht, ontslagrecht en sociale zekerheid. Als ervaren specialist kan Meester Wéry u helpen de gepaste oplossing te vinden.

Map

OPENINGSUREN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

Gesloten

Gesloten

Avocat

Olivier WÉRY (Avocat au Barreau de Bruxelles depuis 1996 - Langues : Français – Nederlands – English) :

Droit du travail (y compris les licenciements collectifs)

Droit de la sécurité social (y compris accidents du travail)

Procédures d’expropriation d’utilité publique.

bottom of page